sefrserwe
 
СПРЕЙ ЗА ЗАЩИТА ОТ ПРЪСКИ
ПРИ ЗАВАРЯВАНЕ, 400 ml
Високоефективен и икономичен спрей за почистване на заваръчни горелки, защита от заваръчните пръски и почистването им, без да се засяга самата заварка. Вторично третиране на работния материал, като брюниране, галванопластика, анодно оксидиране е възможно без специално почистване от спрея. Почистете повърхностите преди лакиране. Не съдържа силикон.

СПРЕЙ ЗА ВЕРИГИ, 400 ml
Осигурява дълготрайно вътрешно и външно смазване на ролкови и сачмени лагери, предавателни механизми, О-образни уплътнители и всички видове свръзки, зъбци, вериги и жични кабели. Устойчив на температури от -40°С до +150°С. Отлична защита срещу корозия. Отстранява влагата. Не замазва и не зацапва. Прозрачен, добре прилепва, осигурява гладко и безшумно движение. Водоустойчив.

СПРЕЙ ЗА ПРЕДАВАТЕЛНИ
V-ОБРАЗНИ РЕМЪЦИ,400 ml
Подходящ за машини и възли, поставени на открито или във влажни условия. Може да се прилага върху всички ремъци, направени от текстил, PVC, кожа или гума. Получава се по-добро действие и по-голяма мощност на двигателя. Прилепва добре. Удължава живота на предавателните ремъци чрез дълбокото си проникване. Устойчив на луга. Не поглъща мръсотия и прахови частици.

СИЛИКОНОВ СПРЕЙ, 400 ml
Защитна и разделителна смазка, несъдържаща мазнини. Използва се като кондиционер за пластмаси, дърво, гума и метали. Образува чист смазочен филм, който не се втвърдява. Устойчив на високи температури. Предпазва от окисление и корозия, водоотблъскващ.
предпазва от натрупване на остатъци от прилепители върху преси и трансмисионни лостове;
предпазва стоките от прилепване към конвейерните ремъци, нарези, кулиси и плъзгачи;
отлично средство за отделяне на калъп при изработване на отливки.

БЯЛА ГРЕС, 400 ml
Дълготрайна смазка за високо натоварени лагери, оси и водачи в машини и двигатели. Характеристики: има продължителна устойчивост на луга, на температури от -30°С до +120°С, предпазва от образуване на ръжда, прилепва изключително добре.
подходяща за основна смазка на безупречно чисти места;
намалява износването и скъсването на лагери, оси, вериги, верижни колела, шарнири и спирачки;
подходяща за гресиране на батерийни полюси.

СПРЕЙ ЗА РАЗМРАЗЯВАНЕ, 400 ml
За бързо размразяване на стъкла и ключалки на автомобили. Подходящ за вътрешна и външна употреба.
гарантира отлична видимост в зимни условия;
приложим в електротехниката и механиката;
предпазва за кратко време от образуване на нов лед и конденз;
не образува дупчици в метала, бързодействащ;
не съдържа метилов алкохол и има силно почистващ ефект.

СПРЕЙ ЗА БЪРЗО ЗАПАЛВАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ, 400 ml
След третиране бензиновите и дизеловите двигатели запалват веднага. Лесно се прилага върху двигателя и акумулатора, като предпазва карбуратора от замръзване.
Приложение: за автомобили, камиони и всички видове машини, използвани в промишлеността, селското стопанство и за свободното време. Много е подходящ за двигатели, които не се използват често.

ТЕФЛОНОВ СПРЕЙ, 400 ml
Безцветна смазка за улесняване на плъзгането и разделянето на метали, гума, пластмаси и други материали. Устойчив на температури от -50°С до +260°С. Не съдържа грес, антиадхезивен, не задържа мръсотия, антипрахов и водоотблъскващ. Прилага се в: електротехнологиите и механиката, обработването на пластмаси, производството на хартия, текстилната промишленост и др.
гарантира дълготрайност на смазването и предпазването;
предпазва от износване, скъсване и спичане;
отстранява триенето, закачането, свистенето и скърцането;
има силно капилярно действие и отлично стичане.
 
Copyright ® 2006 Design by Mercho & Талибов