sefrserwe
 
Zwaluw Polyflex Facade - 4.16

ОПИСАНИЕ
Zwaluw Polyflex Facade е полиуретанов изолатор, създаден по нова технология, при която не се образуват мехурчета от СО2 в изолатора в процеса на съхнене.

КАЧЕСТВА
- Еднокомпонентен;
- Нискомодулен;
- съхне и се втвърдява без да се образуват мехурчета;
- може да се боядисва с бои на водна основа (Съхненето на синтетични бои се забавя поради реакцията с полиуретана. Имайки предвид разнообразието от бои на пазара, препоръчваме предварително тестване.);
- високо устойчив на атмосферни влияния;
- класифицира се като неотровен (съгласно 67/548 на ЕС – 25-то издание).

ЦВЯТ - Бетонено сив.

ОПАКОВКА - Алуминиево фолио от 600 ml.

ПРИЛОЖЕНИЕ
Специално разработен за професионално водоустойчиво запечатване на разширяващи се фуги върху фасади на сгради и индустриални постройки (бетон и тухлена зидария).

СЕРТИФИКАЦИЯ
Отговаря на изискванията на ISO 11600 F25 LM за бетон.

ИНСТРУКЦИИ ЗА РАБОТА
Нанася се с ръчен, електрически или пневматичен пистолет. Внимавайте да не вкарате въздух в нанасяните ленти. Вкараният въздух може да се разшири при температурни промени и да деформира повърхността на изолатора. Използвайте заглаждащ инструмент, за да постигнете перфектна гладкост във фугата.

ПОВЪРХНОСТИ
Трябва да са чисти, сухи, твърди, без прах, грес или масла.

ПРЕДВАРИТЕЛНО ТРЕТИРАНЕ
Има добро прилепване върху бетон, тухлена зидария, боядисано дърво, стъкло и стъклени повърхности, алуминий, стомана, неръждаема стомана, пластмаси (полиестер и повечето uPVC). Върху някои повърхности прилепването може да бъде подобрено, ако се нанесе основа.

ПОЧИСТВАНЕ
Незасъхнал материал – веднага с чист спирт. Ръцете се почистват със сапун и вода.
 
Copyright ® 2006 Design by Mercho & Талибов